به گزارش پایگاه خبری دارالوحدت فهرج، مهدی بماندشتی طی گفتگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به نزدیکی ایام نوروز و آغاز عرضه ماهی قرمز، شهروندان با رعایت نکات بهداشتی ساده می توانند از بروز بیماری های مانند: بیماری های قارچی، عفونت گوارشی و… که ممکن است از ماهی قرمز به انسان منتقل شود جلوگیری نمایند.
وی افزود: شهروندان جهت حفظ بهداشت و سلامت خود و خانواده باید ماهی را از مراکز معتبر و مجاز خریداری کنند و از خرید ماهیانی که دارای علائمی مانند باله های تا خورده و جمع شده، لکه های پنبه ای مانند در اطراف دهان یا سطح بدن، بیرون زدگی چشم، بدن رنگ پریده، فلس ریختگی و…. هستند خودداری نمایند.
رییس شبکه دامپزشکی فهرج تصریح کرد: بهتر است تمام افراد و مخصوصا کودکان و افراد سالخورده از دست زدن و تماس مستقیم با ماهی قرمز اجتناب کرده ودر صورت لزوم پس از تماس، دست ها با اب و صابون شسته شود.
انتهای خبر/ع